Kunst in bedrijf

Een aantrekkelijke werkomgeving is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Kortom, een plaats waar ideeën ontstaan. Boeiende kunst is hierbij van niet te onderschatten waarde: het stimuleert de fantasie en draagt bij aan een prettige ambiance.

De unieke identiteit en cultuur van uw bedrijf zijn het resultaat van de inspanningen die uw medewerkers - vaak jarenlang - geleverd hebben.
Anne Holstein begrijpt dit als geen ander: zij combineert haar eigen, herkenbare stijl met de sfeer van uw bedrijf. Natuur, rust en ruimte spelen
een belangrijke rol in haar werken, als tegenhanger van het gejaagde bestaan zoals velen dat tegenwoordig ervaren. Door middel van deze natuurlijke elementen laat Anne zien dat al wat leeft zijn oorsprong heeft en altijd in ontwikkeling is, net zoals uw bedrijf en medewerkers voortdurend in beweging zijn. Tevens kunt u in Anne’s werken de vraag terugvinden: wie of wat schuilt er achter dat chique mantelpak, die witte jas of die indrukwekkende toga?

Anne Holstein werkt voor bedrijven vaak in opdracht. Dat betekent dat u samen met Anne bekijkt wat – in grote lijnen – de uitstraling zal worden van het werk, passend bij uw bedrijf of bij uw praktijk. Daarna is Anne vrij in de uitwerking ervan:

'Een opdracht voor het schilderen van een vaas tulpen zal ik niet zo gauw aannemen, daar zijn anderen gewoonweg beter in. Als ik in een vrij proces kom tot het weergeven van tulpen in een werk, dan wordt dit ingegeven door de plek en persoon.'
Kunst in bedrijf
Kunst voor thuis
Galerie
Curriculum
Contact